Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 23:34 - Клонинга на Жириновски, Милош Земан, коментира днес атаката на Турция
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1223 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.11.2016 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image

Държавният глава, цитиран от световните агенции, обяви, че според него „инцидентът е извънредно радикална мярка”.

Понякога възниква подозрение, че Турция неформално си взаимодейства с „Ислямска държава”, каза Земан и обясни становището си така.

„Изхождайки от факта, че руските въздушно-космическите сили се борят с „Ислямска държава”, то турската атака изглежда като извънредно радикална мярка, която само ще влоши атмосферата”, заяви чешкият президент Милош Земан.

image
image
https://durdom.in.ua/public/main/photos2/2014-04/photo_49356.jpg


През 1945 година съветските войници бяха освободители, а не завоеватели. Който казва обратното, не познава дори елементарно историята, каза в навремето чешкия президент Милош Земан, изказвайки се по пражкото радио F1.

„Съветските войници тогава са влезли в страната именно като освободители и още есента на същата година са напуснали страната“, казал Земан, отговаряйки на репликата на водещ, че някои публицисти заявяват днес, че Съветската армия през май 1945 година не е освободила, а е завзела Чехословакия.

„А през 1946 година в Чехословакия са се състояли свободни избори, които, за съжаление, е спечелила комунистическата партия“, казал президентът шут. „Наложило се да платим за свободата си“, добави той.

image

Милош Земан прави впечатление с цветистия си език и пиперливите шеги. Той се самоопределя като "истински чех", който издържа на здраво пиене. Чешките медии го свързват с руски олигарси и с концерна Лукойл, в същото време обаче Земан се обявява за "социална държава по скандинавски модел".

 image
 http://protiproud.parlamentnilisty.cz/images/theme/
20160505115617_hasek-hrbitov.jpg


image                                                                                    image                           
Милош Земан ограби от Чехия десетки милиарди в комбина с руската мафия на Путин. Ако правителството продава активите си до руския дълг без търг на частна компания със съмнителни собственици при неблагоприятни условия,това със сигурност е углавно престъпление. Разглеждането на това предателство е целесъобразно.  

image

Чехия дължеше равностойността на около 72 милиарда евро на Русия и наскоро погаси дълга си. Това е добре. Между нас, казано Русия се стреми да опитва доверие, защото в противен случай не биха могли да имат паритe.

Правителството на Земан прехвърли искането за 15 милиарда съмнително начинание, което изпълниха другарите предварително през ноември, включително синът на бившия комунистически сатрап на Чехословакия. Външният министър Tomas Chnoupek. Нашата държава загуби десетки милиарди крони, а те се радват на старите червени комунистическата номенклатурни кадри.

image


Това е държавна измяна, предателство, не е ли така? Според §96 на Конституционния съд е определението за такава "държавна измяна, за целите на този закон, на среща на председателя насочена срещу суверенитета и целостта на републиката, както и срещу неговия демократичен ред." Наказанието за предателство може да бъде само загуба на президентския пост и недопустимост да си го възвърне.

image

image

Не всички евреи са комунисти но всички комунисти са евреи.Президентът на Чешката и Словашката Милош Земан и Андрей Киска в Терезин.

image

Според Мирослав Kalousek, Милош Земан се държи като Владимир Путин "Режима на Путин също така казва, че е демократичен, там има някаква Дума, също има едно правителство, но всичко се решава от президента Путин,"

 image                                                                        > Това е моят президент. Милош Земан. Достоен мъж, който натири US-посланика.                                                                                                                      image                     
Жириновский                                                                               
image           
Милош Земан                                                                         
image       
Жириновский                                                                    
image    http://uobserver.com/wp-content/uploads/2015/01/7A30B85E-5137-4442-A329-FF2AC.jp       

Милош Земан                                                                                                                                
image         
Милош Земан                                       
                         


Жириновский                                                                                                               
image             
Жириновский  
                                       
image                   
Милош Земан 
                                                                                                   
image       image   http://www.extra.cz/images/thumbs/27/07/2707630-56282
-zem5-658x900-fit.jpg  
                                                                       
>   
 Чешкия президент пиян на кирка                                                                           image     
Трилатерал/Руска тройка/Трижида                                                                                                    
>  
Путин и "Национален фронт": Излагане на руските връзки с Le Pen                                                                                                                                          
Владимир Жириновски/клоуна на Москва/ изрази увереност, че водачът на снегорина не е виновен за самолетна катастрофа във Внуково Москва . Според него, за аварията е виновна жертвата - ръководителя на петролната компания Кристоф де Margerie.Според него, една от основните причини за тези бедствия е човешката алчност..Жириновский сказал:чего ты летишь ночью?.                                                                                                                    
image   
Заместник-председателят на Държавната дума на Русия Владимир Жириновски заяви, че жителите на Япония трябва да напуснат опасната за живеене островна държава и ги призова да се преместят на свободните руски територии. “В отговор на последните събития в Япония... атаката с ХААРП Либералнодемократическата партия (ЛДПР) на Русия предложи на руското правителство да започнат консултации по въпроса за преселването на жителите на острова на територията на Русия”, - заяви Жириновски, цитиран от Интерфакс. По думите му “ние имаме много място, където да се използват ръцете и мозъците, особено японците”.

“Нека си построят жилища, те сами ще се издържат, нека вземат гражданство по установения ред, да учат руски и да се асимилират”, предложи ЖириФона на Путлич тогава. В съобщението от пресслужбата на парламентарната група на ЛДПР, според Жириновски японските острови не са подходящи за постоянно пребиваване, те са изключително уязвими към природни бедствия!!!
                            
image                                                                                     
>   
 50% от руснаците одобряват желанието на Путин да започне ядрена война              



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724957
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930