Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2009 10:52 - казват, че....
Автор: julia13 Категория: Технологии   
Прочетен: 1788 Коментари: 4 Гласове:
0



Както си държиш чашата, такъв ти е характерът

Виктория Бекъм е Ледена кралица, Ръсел Кроу – Тиранин, Парис Хилтън - ФлиртаджийкаКейт Мос

 

Ръсел Кроу може и да е тиранин, но чаровен.

 

Скарлет Йохансон е самотна според начина, по който пиела любимото си питие.

Човешкият характер се познава по различни начини. Но вместо да ходите на психоаналитик или да водите любимия при него, по-добре наблюдавайте как купонясва. Може да откриете скрити черти от характера му като видите как държи предпочитаното питие. Извивката на ръката и разстоянието са ключ към неговата откритост, авторитарност или лековатост.

 

Британският психолог от лондонския Кингс колидж д-р Глен Уилсън е открил, че начинът, по който хората държат чашата с питието си, издава характера им, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА. Ученият изследвал над 500 посетители в барове, като анализирал езика на тялото им и изпробвал с каква лекота влизат в контакт с непознат човек. Въз основа на наблюденията си той твърди, че пиячите спадат към един от 8 типа личности: "флиртаджия", "клюкар", "майтапчия", "самотник", "ледена кралица", "плейбой", "самовлюбен" и "тиранин". Д-р Уилсън стигнал до извода, че най-лесно влизат в контакт с непознатия флиртаджия, плейбоя и майтапчията. По-непристъпни са самовлюбеният, ледената кралица, самотникът и клюкарят, а тиранинът трябва да се избягва.

 

1. Флиртаджията обикновено е жена, която държи чашата си изящно, с разперено кутре или я слага на деколтето си, за да привлече внимание към гърдите си. Тя може да гледа наоколо над ръба на чашата си, докато отпива от нея, да глади ръба с пръста си, дори да потапя пръст в течността и после да го облизва. Към този тип спадат моделът Джордан (Кати Прайс) и Парис Хилтън.

 

2. Клюкарят (главно жена) най-често е сред групи от жени, които говорят за други хора. Тя държи чашата си за тумбестата част и по време на разговора жестикулира с нея, често се навежда над питието си и го доближава до събеседника си, за да говори по-тайно. Сред известните личности от този тип са Кейт Мос и Сейди Фрост.

 

3. Майтапчията може да е мъж или жена, който държи на общуването и компанията и обича да се смее. Обикновено отпива набързо от бутилка, за да не изпуска веселието. Известни веселяци са Сара Хардинг от "Гърлс алауд" и Хелън Чембърлейн от британското шоу Soccer AM.

 

4. Самотникът е срамежлив и покорен човек. Той държи здраво чашата с питието си, сякаш се опасява някой да не му я вземе, пие на малки глътки, може и със сламка и винаги има глътка за всеки случай. Рядко заговаря непознат човек, а за да се влезе в разговор със "самотник", трябва да му се повдигне самочувствието с комплименти. Към този вид спадат звезди като Скарлет Йохансон и Натали Портман.

 

5. Ледената кралица. Това е главно женски тип, който по природа е студен и враждебен. Човекът от този тип държи чашата си изправена като преграда между себе си и околните. Обикновено ще си загубите времето, ако се опитате да се доближите до този тип хора. Известна ледена кралица е Виктория Бекъм.

 

6. Плейбоят е активен, самоуверен съблазнител от типа на Дон Жуан. Обикновено пие от високи чаши или от бутилка. Склонен е да се държи собственически. Известен плейбой е актьорът Ръсел Бранд.

 

7. Самовлюбеният е суетен, самоуверен, тщестлавен и арогантен. Пие обикновено сок или бира от шише и заема възможно най-голямо място около себе си, като протяга питието далеч пред себе си и се обляга назад. Известни "пауни" са Питър Андре и Дейвид Камерън. Лили Алън пък е женски вариант на "паун".

 

8. Тиранинът е главно мъжки тип. Той е раздразнителен, злобен и свадлив. Предпочита да пие от големи чаши или бутилки, които използва като символични оръжия. Типичен "всезнайко", леко враждебен. Склонен е да влиза в спорове или да напада околните със злостни шеги. С този тип човек трябва да внимава или да го избягва. Известни тирани са Ръсел Кроу, Джон Прескът, Гордън Браун, а дамският му вариант е Наоми Кембъл, твъри д-р Уилсън.



Тагове:   казват,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. voinov50 - Интересно...
28.06.2009 11:16
Добре е да се знае :)
цитирай
2. julia13 - до voinov50
28.06.2009 12:41
искренни благодарности за коментара!
Свежи и релаксиращи летни дни!
цитирай
3. pegas08 - Джули, наздраве мила!
29.06.2009 22:38
Как държа чашата?
цитирай
4. julia13 - Наздраве да е, Пегас-чо!!
30.06.2009 16:23
Абеее, не съм ясновидка или маг, но си мисля, че чашата я държиш здраво, за да не я изпуснеш, най-малкото!
Всичко добро, усмихнат приятелю!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: julia13
Категория: Други
Прочетен: 1705571
Постинги: 484
Коментари: 2027
Гласове: 18279
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930